РуEn Open

Piscina în aer liber

Temperaturile ating cote maxime și aprind dorințe arzătoare de a petrece timpul liber la un bazin acvatic. Soluția perfectă este Complexul Aqua al Complexului Hotelier "Prezident", care reprezintă o piscină sezonieră cu o lungime de 25 metri și o lățime de la 14 la 16 metri, este dotat cu cascade de masaj, jacuzzi şi apă cristalină, care este trecută prin căteva niveluri de purificare.

Caracteristica unică și atracția principală o constituie barul care vă permite comandarea băuturilor preferate fără a vă intrerupe de la inot, după care vă puteți bucura de o relaxare totală pe chaise-longue-urile, care impreună cu prosopul se includ in prețul unei zile de odihnă la piscină. Vara este perioada in care cu siguranță gindurile zboară la petreceri de neuitat alături de prieteni.

Complexul Aqua "Prezident" vă invită să evadați din activitățile cotidiene, oficii sau case și să vă bucurați de o petrecere privată la cea mai in vogă piscină a orașului ! Personalul prietenos va fi lingă dumneavoastră pentru a vă satisface orice dorințe.

Costuri: 

  • 150 lei / persoană pe zi (luni - vineri ), inclusiv chaise-longue-ul şi prosop
  • 250 lei / persoană pe zi (simbata - duminică) inclusiv chaise-longue şi prosop.