РуEn Open

Istoria

Istoria Complexului Hotelier "Prezident" incepe cu aproximativ 10 ani in urmă, cind un cuplu cu multe ambiții și aspirații și-au construit un vis, acela de a oferi chișinăuienilor o gamă variată de prestare a serviciilor de cazare, alimentare și recreere la cel mai inalt nivel, chiar la ei acasă. Mergind intr-o călătorie de afaceri la Oradea, au fost cazați intr-un hotel de tip boutique in afara orașului, aici s-a născut ideea de a face ceva similar, dar cu precădere mai bun, acasă. Astfel, in 2007 a luat naștere compania, care are drept logotip 3 diamante, simbolizind unitatea unei afaceri de familie, fondatorii avind 3 copii, fiecare dintre aceștia fiind reprezentați prin unul din diamante.

Transformarea visului in realitate a durat aproximativ 3 ani și jumătate,urmând luni intregi de lucrări de construcție și finalizare, pentru ca la 27 mai 2011,Complexul Hotelier Prezident care se intinde pe un teren inverzit cu o suprafață de un hectar și cu o vedere minunată asupra orașului, să-și deschidă larg ușile pentru oaspeți. Posesorii acestui minunat Complex de 5 stele doresc să ridice hotelul la nivel de cel mai bun hotel boutique din țară, ceea ce se și intâmplă zilnic in interiorul acestei companii. Adevărată bijuterie arhitecturală a orașului, "Prezident" a fost conceput ca un Complex Hotelier care cuprinde o gamă variată de prestare a serviciilor de cazare, alimentare și recreere, astfel vă propunem sa vizitați: restaurantul, sala de conferințe, crama, terasa, terasa privată cu beci, piscina sezonieră, zona welness cu saună persiană și japoneză. Alături de un personal competent susținem că am acumulat experiența necesară in organizarea evenimentelor de diferite genuri, cum ar fi : Cină Festivă, Banchete, Petreceri Private, Business Lunch-uri, Coffee Break-uri, Conferințe, Workshop-uri, Cocktail-uri, Team Building-uri, Training-uri, etc pentru toate necesitățile și doleanțele Dumneavoastră.

Istoria acestui Hotel se construiește zilnic, doar prin intermediul fiecăruia dintre clienții noștri! Ținem să vă mulțumim pentru fidelitate și incredere, iar la rândul nostru, vom continua să ne facem misiunea cu sinceritate și competență, pentru a fi demni de respectul și loialitatea Dumneavoastră!