РуEn Open

Despre noi

Sunteţi bineveniţi la Complexul Hotelier "Prezident" !!!

Atmosfera de noblețe a Complexului Hotelier "Prezident", poate satisface chiar și cei mai pretențioși oaspeți. Hotelul de 5 Stele "Prezident" din Chișinău este o locație de lux cu design exclusivist unde vă veţi scufunda intr-o atmosferă caldă și relaxantă,uitind de agitaţia urbană, bucurindu-vă de soare și bazin sau delectindu-vă cu terapii de relaxare in zona spa &wellness.

Spectaculos și elegant,Complexul Hotelier "Prezident" dispune de o poziție privilegiată de amplasare intr-o zonă ecologică unde vă veți putea bucura de liniște și aer curat pe tot parcursul sejurului Dumneavoastră. Complexul Hotelier "Prezident" se amplasează intr-un loc mai mult decât atrăgător, nu numai din punct de vedere ecologic, ci și prin faptul că este la doar 2 km distanţă de Porțile Orașului sau Aeroportul Internațional Chișinău.

Hotelul "Prezident" este structurat in 4 etaje și dispune de un total de 25 numere de diverse categorii -Standard(Single,Double,Twin), Semilux (Single, Double, Twin), Lux și Suite. Hotelul deține camere luxoase cu vedere panoramică asupra Porţilor Oraşului, piscinei, spațiilor verzi amenajate pe teritoriul complexului, de asemenea, dispune de o Cramă,Restaurant şi Terasă cu bucătărie europeană, moldovenească şi japoneză, zone superbe de odihnă amenajate atât in aer liber-terasă și piscină, cort de tenis cât și in incinta hotelului - 2 saune in stil persan şi in stil japonez și un minunat Lobby Bar.

Complexul Hotelier "Prezident" este o combinație perfectă de eleganță și confort modern. Aici veți descoperi un număr mare de servicii prestate la nivel de 5 stele incluse in prețul cazării, cum ar fi micul dejun, parcare, accesul la piscină, accesul la fitness room, internet Wi-Fi in toate camerele și spațiile publice și multe alte servicii care urmăresc satisfacerea tuturor oaspeților pe care avem plăcerea de a-i deservi. Hotelul oferă o gamă largă de servicii atât turiştilor individuali cit şi celor care călătoresc in grup, turiștilor care călătoresc in scop de afaceri cât și celor care calatoresc in scopuri personale, atât turistilor straini cât si celor nationali. Personalul din cadrul Hotelului "Prezident", este disponibil pentru a Vă asista in orice moment, asigurindu-vă securitatea și confidențialitatea, fiind foarte atent si politicos.

Ambianța și atmosfera complexului nostru, Vă vor lăsa neapărat plăcut surprinși, pentru că serviciile și atitudinea cu care este tratat fiecare oaspete sunt unice, fiind dăruite cu plăcere și profesionalism.

Suntem incântați că ați ales Complexul Hotelier "Prezident" pentru sejurul Dumneavoastră!!!

Premiile noastre: